Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
LedKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
KONING IN LED
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Ledkoning showroom

Bij LedKoning begrijpen we maar al te goed dat u graag goed advies wenst voordat u overgaat tot de aanschaf van ledverlichting. Vandaar onze goede bereikbaarheid per telefoon en mail. Ondanks dat wij ons focussen op de online verkoop van verlichting, is het ook mogelijk ons te bezoeken. Op ons kantoor aan de Rietveldenweg in ‘s-Hertogenbosch beschikken wij over een nieuwe showroom waar een groot deel van onze producten te zien is.

Plan uw bezoek

In Den Bosch bevindt zich ons kantoor. Hier bevindt zich een showwand van onze producten. Wij hebben dus geen winkel of daadwerkelijk showroom. Wij vragen u dan ook een afspraak te maken voordat u ons spontaan bezoekt. Dit zorgt ervoor dat wij u de aandacht en tijd geven die u nodig heeft. Een afspraak maken kan door ons te bellen of een mailtje te sturen. Belangrijk om te weten is dat we op ons kantoor niet alles uit voorraad kunnen leveren. Ons centraal magazijn bevindt zich in Breda, vanuit daar worden alle bestellingen gereed gemaakt voor verzending. Daar staat ook al onze voorraad. U kunt alleen betaalde bestellingen afhalen bij ons magazijn nadat u contact met ons heeft gehad.

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden: 

Maandag09:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Onze showroom is open op de volgende dagen:

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Betalen & afhalen in de showroom

Het is mogelijk bij ons op het kantoor direct een bestelling te plaatsen. De betaling kan contant of per iDEAL betaallink plaatsvinden. Omdat wij werken met een groot centraal magazijn dat zich niet naast het kantoor bevindt, kunnen we niet garanderen dat uw bestelling ook direct mee te nemen is. Maar in 99,9% van de gevallen is uw bestelling dezelfde dag nog na 16.00 uur af te halen bij ons magazijn in Breda of kan deze de volgende dag al bij u thuis bezorgd worden.

Showroom led strips

In onze ledstripwinkel kunnen wij u ons complete aanbod led strips laten zien. We leggen u de verschillen uit tussen basic en premium, maar ook de diverse kleuren. Daarnaast kunt u zelf ervaren hoe de afstandsbedieningen werken en hoe brandende ledstrips in led profielen eruit zien. Sinds kort demonstreren we ook aquarium ledstrips.

Bekijk ons assortiment ledstrips »

Solarlampen bekijken

Jan Smit zong ooit over een ‘tuintje in mijn hart’. Nou wij hebben bij LedKoning een mini tuintje in ons kantoor. Bijna ons complete aanbod aan solarlampen is hier te bezichtigen. En ondanks dat solarverlichting alleen brandt wanneer het donker is, doen wij er alles aan om u de buitenverlichting zo goed mogelijk te demonstreren. Ervaar bij ons de diverse lichtstanden en beoordeel de kwaliteit en de hoge lichtopbrengst.

Bekijk ons assortiment solarlampen »

Slimme verlichting ervaren

Lampen te bedienen via de telefoon, voor velen lijkt het wel een verhaal uit een science fiction film of een onderdeel van het huis van de toekomst. Maar slimme verlichting is echt iets van nu! En,het is ook nog eens erg betaalbaar geworden! Grote merken als Philips promoten en ontwikkelen slimme lampen en andere merken volgen dit op de voet. Wij passen een dergelijke techniek al jaren toe bij onze ledstrips, maar met onze WifilampKoning webshop bieden wij een ruimer en specialistisch assortiment aan dan voorheen. Uiteraard kunt u ook bij ons met slimme verlichting komen kennismaken!

Bekijk ons assortiment Wifi lampen »

+3173-7041100
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur