LedKoning Showroom

Bij LedKoning begrijpen we maar al te goed dat u graag goed advies wenst voordat u overgaat tot de aanschaf van ledverlichting. Vandaar onze goede bereikbaarheid per telefoon en mail. Ondanks dat wij ons focussen op de online verkoop van verlichting, is het ook mogelijk ons te bezoeken. Op ons kantoor aan de Kasteleinenkampweg in ‘s-Hertogenbosch beschikken wij op de eerste verdieping ook over een ruime showwand waar het merendeel van onze producten te zien is.

** Binnenkort openen we een nieuwe showroom op de begane grond **

Plan uw bezoek

Uiteraard bent u van harte welkom om ons kantoor op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur te bezoeken. Wij zijn in principe een webwinkel, online georiënteerd en kunnen zodoende scherpe internetprijzen bieden. Vandaar dat ons kantoor niet ingericht is als winkel. Wij verzoeken onze (potentiële) bezoekers vooraf even contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij u in alle rust zo goed mogelijk adviseren. Wij zijn vooralsnog niet geopend tijdens avonduren, weekenden of op nationale feestdagen. 

Stuur ons een bericht

Contact klantenservice
Uiterlijk binnen 24 uur antwoord, meestal veel sneller!

Contactgegevens

  • 073-7041100
    Wij staan u graag vriendelijk en deskundig te woord!
  • [email protected]
    Op werkdagen binnen 24 uur antwoord, meestal sneller!
  • 073-7041100
    Chat met ons via Whatsapp. Handig voor foto's!

Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden: 

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00                             
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag          09:00 - 18:00
Vrijdag          09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Showroom: Den Bosch 
Magazijn: Best

Betalen & afhalen in de showroom

Het is mogelijk bij ons op het kantoor direct een bestelling te plaatsen. De betaling kan contant of per iDEAL betaallink plaatsvinden. Omdat wij werken met een groot centraal magazijn dat zich niet naast het kantoor bevindt, kunnen we niet garanderen dat uw bestelling ook direct mee te nemen is. Maar in 99,9% van de gevallen is uw bestelling dezelfde dag nog na 16.00 uur af te halen bij ons magazijn in Oosterhout of kan deze de volgende dag al bij u thuis bezorgd worden.

Showroom led strips

In onze ledstripwinkel kunnen wij u ons complete aanbod led strips laten zien. We leggen u de verschillen uit tussen basic en premium, maar ook de diverse kleuren. Daarnaast kunt u zelf ervaren hoe de afstandsbedieningen werken en hoe brandende ledstrips in led profielen eruit zien. Sinds kort demonstreren we ook aquarium ledstrips.

Bekijk ons assortiment ledstrips »

Solarlampen bekijken

Jan Smit zong ooit over een ‘tuintje in mijn hart’. Nou wij hebben bij LedKoning een mini tuintje in ons kantoor. Bijna ons complete aanbod aan solarlampen is hier te bezichtigen. En ondanks dat solarverlichting alleen brandt wanneer het donker is, doen wij er alles aan om u de buitenverlichting zo goed mogelijk te demonstreren. Ervaar bij ons de diverse lichtstanden en beoordeel de kwaliteit en de hoge lichtopbrengst.

Bekijk ons assortiment solarlampen »

Slimme verlichting ervaren

Lampen te bedienen via de telefoon, voor velen lijkt het wel een verhaal uit een science fiction film of een onderdeel van het huis van de toekomst. Maar slimme verlichting is echt iets van nu! En,het is ook nog eens erg betaalbaar geworden! Grote merken als Philips promoten en ontwikkelen slimme lampen en andere merken volgen dit op de voet. Wij passen een dergelijke techniek al jaren toe bij onze ledstrips, maar met onze WifilampKoning webshop bieden wij een ruimer en specialistisch assortiment aan dan voorheen. Uiteraard kunt u ook bij ons met slimme verlichting komen kennismaken! Bekijk ons assortiment Wifi lampen »