E-Waste afvalinzameling LedKoning

Ledverlichting is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor ouderwetse verlichting. Om de impact van onze producten nog verder te verminderen, biedt Ledkoning graag de mogelijkheid om oude ledverlichting zonder kosten te retourneren. Zo blijven we eraan werken om niet alleen milieubewuste producten aan te bieden en deze zo duurzaam mogelijk te verwerken.

 

U kunt na uw bestelling een gelijkwaardig artikel kosteloos retourneren. Het enige dat u hoeft te doen om gebruik te maken van deze gratis service is contact op te nemen met onze klantenservice via info@ledkoning.nlAfhankelijk van de hoeveelheid en aard van de producten ontvangt u vervolgens instructies over de verdere afhandeling. Vervolgens kan het verwerkingsproces in gang worden gezet.

Over LedKoning

LedKoning is een dynamisch en snel groeiend bedrijf waarbij de webwinkel niet alleen het verkoopkanaal is, maar tevens het visitekaartje. Het draait bij ons niet alleen om het verkopen van producten; de klantbeleving staat centraal en deze begint bij het eerste bezoek aan onze webwinkels.

We zijn al vele jaren actief in de led verlichting branche en gebruiken de opgedane ervaring om ons verder te verbeteren. Dit werpt zijn vruchten af, want naast de eerste webshop LedstripKoning zijn er al meerdere nieuwe shops gelanceerd. Ook het personeelsbestand is uitgebreid en we zijn verhuisd naar een grotere locatie.

Ook met deze groei houden we altijd vast aan onze 3 belangrijkste waarden: Prijs, Kwaliteit én Service. Dit zijn de 3 punten die onze klanten het belangrijkste vinden. Alle ideeën en beslissingen worden hier dan ook aan getoetst. Op deze manier weten we dat we nog steeds op de juiste weg zijn! Namens het hele team wensen wij u veel winkelplezier toe en neem gerust contact met ons op voor vragen en opmerkingen.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur